Loading Laddar...
 

Boka kurs

XAM-teori

2020-11-21 (lördag)
kl. 08:00 - 17:00

2 timmar manöverbana körs på söndagen efter kursen,tid bokas på lördagen.OBS: 2 timmars körning (1 tillfälle) kommer att vara på vardagar mellan kl 10-15 så de sker på skoltid!!!MopedkörkortÖvningskör i dina hemtrakter.Du får börja din utbildning när du är 14 år och 9 månader, men inte göra teoriprovet förrän du fyllt 15.Moped klass 1 – AM KörkortFöre utbildningen startar ska du ha ansökt om Körkortstillstånd. Det gör du via transportstyrelsen.se  Du söker för bil samtidigt då tillståndet är giltigt i 5 år. Syntestet hjälper vi dig med, det ingår i kursen.Teori och praktik.Den obligatoriska kursen innehåller:

8 timmar lärarledd teori ink.pizza som lunch.

Kurslitteratur är Digetalaböcker med obegränsat med övningstest på datan.

Lån av moped och full skyddsutrustning för säker körning.

Körningen är på 2x2 timmar, i körgård och i varierande trafikmiljöer.kontrollera att ni fått ett inlogg till Elevcentralen som kursmatrialet finns, annars hör av er till oss. KunskapsprovNär teorin och den praktiska utbildningen är genomförd är det dags för kunskapsprovet på Trafikverket. Se till att vara på plats i god tid före provet då du ska fotografera dig. Vid godkänt resultat får du köra i väntan på att körkortet ska tillverkas, så länge du medför legitimation.Med AM-körkort får du köra moped klass 1 och 2, traktor och vissa typer av motorredskap.Moped klass 2 – Förarbevis -Ringer man och bokar in sig går ej att boka på e-handeln denna kurs kostar 2500krTeoriDen obligatoriska kursen innehåller:

8 timmar lärarledd teori.

Kurslitteratur.

Examination.KunskapsprovNär teorin och körningen är genomförd är det dags för kunskapsprovet. Detta gör du på plats hos oss, ring och boka tid innan! När provet är genomfört och godkänt kan du köra i väntan på att kortet tillverkas, men endas om du har giltig legitimation med dig.Våra duktiga och rutinerade lärare är experter på moped och MC utbildning.Som mopedelev på Torslanda Trafikskola får du Introduktionskursen på köpet när du kommer tillbaka och tar körkort för bil.OBS:Vid avbokning av AM-kurs debeteras 400kr för böcker.


Artiklar

1 st AM-startpaket 4950 SEK
1 st Datatester 50 st 300 SEK
1 st Köra moped 650 SEK
2 st AM Lektion LS 2640 SEK

PRIS: 8540 SEK
ANTAL:
Boka